سایت کاجی استردینگ

سایت کاجی استردینگ

سایت کاجی استردینگ

سایت کاجی استردینگ

آب کرفس

آب کرفس

آب کرفس ,آب کرفس و هویج,آب کرفس و لاغری,آب کرفس را کی بخوریم,آب کرفس مضرات,آب کرفس و هویج و سیب,آب کرفس و لیمو ترش,آب کرفس و هویج برای لاغری,آب کرفس و هویج

آب کرفس , آب کرفس و هویج , آب کرفس و لاغری , آب کرفس مضرات

توضیحاتی در مورد آب کرفس

کَرَفْس گیاهی است با (نام علمی: Apium graveolens). این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد. کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک؛ و سی است که آنتی‌اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند. کرفس از معدود گیاهانی است که می‌توان آن را هم‌زمان با میوه‌ها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با روماتیسم)، با زنجبیل (برای مبارزه با میگرن و سردرد) و با لیموترش (برای مبارزه با سرماخوردگی و قند بالای خون). در ایران در حال حاضر، کرفس کوهی در مناطقی از استان ‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، فارس و لرستان می روید. اما مهم‌ترین محل رویش این گیاه در ایران، روستاهای شهرستان فریدونشهر از توابع استان اصفهان است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد آب کرفس صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

آب کرفس چیست

آب کرفس از ویژگی ضدالتهابی بالا سود می‌برد و از این رو، برای افرادی که از بیماری‌های خودایمنی مانند فیبرومیالژیا، سندرم خستگی مزمن، میگرن، سرگیجه، سندرم روده تحریک‌پذیر، آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، اگزما، آکنه، لوپوس، و نقرس رنج می‌برند، مفید است

آب کرفس و کاهش فشارخون

مصرف آب کرفس به میزان یک لیوان در روز به مدت یک هفته به‌طور معنی‌داری در کاهش فشارخون تأثیرگذار است. ترکیبی به نام phthalide در کرفس وجود دارد که با تأثیر بر عضلات اطراف شریان‌ها منجر به انبساط و گشادی عروق و در نتیجه کاهش فشارخون می‌شود. این ترکیب همچنین منجر به کاهش هورمون‌های محرک و منقبض‌کننده عروق می‌شود. جالب اینجاست که با تمام این تأثیرات، مصرف کرفس باعث کاهش فشارخون به کمتر از میزان نرمال نمی‌گردد.  مصرف آب کرفس موجب کاهش وزن نیز می‌شود.

آب کرفس و سرطان

کرفس دارای حداقل ۸ ماده ضد سرطان شناخته شده‌است؛ که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به استینلیک اسید اشاره کرد که نشان داده شده رشد سلول‌های سرطانی را مهار می‌کند. فنولیک اسید که فعالیت پروستاگلاندین‌ها را مهار می‌کند و از طریق مهار تأثیر پروستاگلاندین‌ها بر رشد سلول‌های تومور یک ضد سرطان به حساب می‌آید و نیز کومارین که با ممانعت از عمل رادیکال‌های آزاد از تخریب سلول‌ها جلوگیری می‌کند، از دیگر ضد سرطان‌های موجود در آب کرفس‌اند

طبع کرفس

طبع کرفس گرم و خشک می باشد. کرفس بیشتر در زمستان و اوایل بهار رشد می کند و به صورت آب کرفس، کرفس خام در سالاد و به صورت کرفس پخته در سوپ، آش و خورش استفاده می شود. کرفس به عنوان یک منبع عالی از آنتی اکسیدان های فلاونوئید و پلی فنول و ویتامین هایی مانند ویتامین K، ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، سدیم، مس، منیزیم، آهن، روی، فولات و ویتامین B6 و فیبر شناخته می شود.

آب کرفس برای پوست

1. درمان آکنه و جوش صورت ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کرفس آن را به عنوان یک روش طبیعی برای درمان آکنه و جوش صورت تبدیل کرده است. طرز تهیه ماسک کرفس برای جوش صورت هر شب یک لیوان آب کرفس بنوشید یا می توانید چند ساقه کرفس را در آب بجوشانید و بگذارید تا سرد شود و هر شب قبل از خواب مقداری از آن را بنوشید. 2. مرطوب کننده طبیعی پوست نوشیدن روزانه آب کرفس به عنوان یک آبرسان و مرطوب کننده طبیعی سلول های پوست را هیدراته کرده و در نتیجه پوست نرم و درخشان می شود. 3. جوان سازی پوست صورت آب کرفس دارای مقادیر بالایی ویتامین های A، B، C، K، نیاسین و فولات می باشد که در تولید کلاژن و تغذیه پوست نقش دارد در نتیجه از چین و چروک پوست صورت جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست می شود. 4. روشن کننده طبیعی پوست کلسیم، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم موجود در آب کرفس به عنوان روشن کننده طبیعی پوست صورت شناخته می شوند. 5. لایه بردار طبیعی پوست کرفس به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در آن به پاک سازی سلول های مرده پوست کمک کرده و به عنوان یک بایه بردار طبیعی پوست صورت و بدن عمل می کند.

ماسک آب کرفس

یک فنجان آب کرفس را با 1 قاشق غذا خوری بلغور جو دوسر پودر شده و پودر پوست پرتقال ترکیب کنید و به مدت 5 دقیقه به صورت حرکات دایره ای بر روی صورت و گردن بمالید سپس با آب گرم خوب بشویید. 6. تقویت و افزایش رشد مو آب کرفس دارای مقادیر بالایی آب و ویتامین A است که موها را هیدراته کرده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود، اگر می خواهید موهای سالم و پرپشت داشته باشید هر روز آب کرفس بنوشید.

زمان خوردن آب کرفس

کرفس یکی از سبزیجات بسیار کم کالری است و می تواند به عنوان یک چربی سوز قوی عمل کند و با کاهش اشتها باعث کاهش وزن و لاغری می شود. بهترین زمان خوردن خوردن آب کرفس صبح ناشتا می باشد که باعث کاهش وزن می شود.

آب کرفس در دوران بارداری

مقادیر بالای فیبر موجود در کرفس برای پیشگیری و درمان هموروئید و یبوست در دوران بارداری مفید می باشد. کرفس حاوی مقادیر بالای ویتامین C، پتاسیم و اسید فولیک است که باعث تقویت سیستم ایمنی زنان باردار شده و به رشد بهتر جنین کمک می کنند. توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف کرفس ممکن است باعث سقط جنین شود.

کرفس برای کودکان

کرفس به عنوان یک میان وعده ی مفید برای کودکان 10 ماه به بالا محسوب می شود. کرفس ویتامین ها و مواد معدنی بالایی دارد که برای رشد نوزادان و کودکان مفید می باشد. کرفس دارای فیبر بالایی است که مشکلات گوارشی و یبوست نوزادان و کودکان را درمان می کند. کرفس منبع خوبی از ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزاد و کودک می شود. توجه داشته باشید که کرفس در نوزادان زیر 10 ماه ممکن است باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود.

خواص آب کرفس

اسید فنولیک موجود در آب کرفس برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی و تومور مفید می باشد آب کرفس یک درمان طبیعی عالی برای کاهش کلسترول خون می باشد اگر هر روز یک لیتر آب کرفس بخورید رگ های خونی را شل می کند و به کاهش فشار خون بالا کمک می کند آب کرفس دارای مقادیر بالایی فیبر است که اختلالات گوارشی و یبوست را درمان می کند آب کرفس برای درمان سنگ کلیه و مثانه مفید می باشد آب کرفس دارای ماده ای به نام پلی آستیلن است که خواص ضد التهابی دارد و به درمان پوکی استخوان، نقرس و آسم کمک می کند آب کرفس یک دیورتیک طبیعی است که باعث افزایش ادرار می شود مصرف روزانه آب کرفس با افزایش چربی سوزی بدن، باعث کاهش اشتها و در نتیجه لاغری و کاهش وزن می شود آب کرفس حاوی مقادیر بالایی منیزیم بوده و برای درمان بی خوابی مفید می باشد

طرز تهیه آب کرفس

ساقه و برگ های کرفس را خوب بشویید و در آبمیوه گیری آب بگیرید و بنوشید. به شما پیشنهاد می کنیم که ترکیب آب کرفس و هویج را امتحان کنید چون علاوه بر خوشمزه بودن، خواص بیشماری برای سلامتی بدن به همراه دارد. طرز تهیه آب کرفس برای لاغری 3 ساقه کرفس تازه را با یک خیار، 2 عدد سیب، 1 بند انگشت زنجبیل و نصف لیمو ترش تازه آب بگیرید و بنوشید. طرز تهیه آب کرفس برای فشار خون بالا 4 ساقه کرفس را با 3 عدد هویج، 1 عدد سیب، 1 چغندر و ا لیمو ترش بزرگ آب بگیرید و بنوشید. طرز تهیه آب کرفس برای سم زدایی بدن 4 ساقه کرفس را با یک کلم بروکلی، 1 عدد خیار و یک بند انگشت زنجبیل تازه آب بگیرید و بنوشید.

پایین آوردن سطح کلسترول با آب کرفس

آب کرفس، یک درمان طبیعی عالی برای پایین آوردن سطح کلسترول در بدن است. آب کرفس، دارای ترکیب شیمیایی به نام ۳-n-بوتیل فتالید است که تاثیرات مثبتی بر کاهش کلسترول بد (لیپوپروتئین کم حجم) در جریان خون ما دارد. همچنین، ترشح اسید صفرا یا اسیدهای استروئید که در پایین آوردن کلسترول نیز نقش دارند را تقویت می‌کند. آب کرفس گرفته شده از دو ساقه کرفس می‌تواند سطح کلسترول ما را تا ۷ شماره پایین بیاورد.

جوانی پوست با آب کرفس

آب کرفس، سرشار از ویتامین A، B، C، K، نیاسین و فولات است که برای ترمیم آسیب‌های پوست و حفظ سلامت آن، ضروری هستند. این ویتامین‌ها به تولید کلاژن و تغذیه پوست نیز کمک می‌کنند. بنابراین، پوستی صاف، جوان و بدون چین و چروک خواهیم داشت.مواد معدنی متعددی در آب کرفس وجود دارد. این مواد شامل کلسیم، پتاسیم، منیزیم، سلنیوم و غیره هستند. مصرف منظم این مواد معدنی می‌تواند باعث پوستی روشن و درخشان شود.آب و آنتی‌اکسیدان موجود در آب کرفس نیز برای پاک‌سازی بدن و پوست خوب است. آنتی‌اکسیدان‌ها، “مهارکنندگان رادیکال‌های آزاد” هستند که بدن‌مان را از سموم رها کرده و از آسیب دیدگی پوست جلوگیری می‌کنند. از سوی دیگر، آب، دفع سموم و مواد اضافی از بدن را تسهیل می‌کند. در نتیجه، می‌توانیم از برخی از اختلالات پوستی دور بمانیم.

کاهش وزن با آب کرفس

استفاده از آب بعضی از سبزی ها به خصوص آب کرفس، جعفری یا شوید برای کاهش وزن مرسوم است، آب سبزی ها باعث لاغری نمی شود و تنها به دلیل داشتن مقدار زیاد فیبر و آب فراوانی که دارند، جذب برخی از چربی ها را کاهش می دهد. مصرف آب سبزی، باعث دفع مقداری آب نیز می شوند که این امر به فرد حس خوشایندی می دهد و گمان می کنند که کاهش وزن داشته چرا که هیچ گونه کاهش وزنی را نیز پدیدار نمی کند. استفاده روزانه از آب کرفس به هیچ عنوان به افراد توصیه نمی شود چرا که کرفس از سبزی هایی است که ( اگزالات) فراوانی دارد و تجمع اگزالات در بدن، به خصوص در افرادی که کلیه و مثانه سنگ ساز دارند، می تواند باعث به وجود آمدن یا بزرگ تر شدن سنگ های اگزالاته شود. دریافت بیش از اندازه اگزالات عاملی مهم در از بین رفتن عناصر 2 ظرفیتی مانند کلسیم، روی، فسفر، منیزیم و منگنز است که برای بدن بسیار ضروری هستند و کمبود آنها نیز بسیار خطرناک است.

آب کرفس در طب سنتی

از دیدگاه طب سنتی، نوشیدن آب کرفس شیوه مفیدی برای بهره بردن از منفعتهای کرفس است. آب کرفس هم مثل خود کرفس، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. اکنون بیشتر در مورد فواید و عوارض جانبی آب کرفس از دیدگاه طب سنتی آگاه خواهید شد. در طب سنتی، آب کرفس فواید بسیاری دارد زیرا همه ی مواد تشکیل دهنده ی آن طبیعی هستند. در وهله ی اول، آب کرفس ضدسرطان است. مصرف منظم این نوشیدنی از گسترش سلول های سرطانی جلوگیری می کند. علاوه بر این، آب کرفس حاوی ترکیباتی است که از فعالیت رادیکال های آزاد وتخریب سلولی جلوگیری می کنند. این خاصیت به ویژه در مورد سرطان های روده ی بزرگ و معده مؤثر است. آب کرفس به گوارش بهتر کمک می کند زیرا حاوی موادی است که تسهیل کننده ی اجابت مزاج هستند. به همین جهت، کرفس همچون یک ملیّن عمل می کند و از یبوست جلوگیری می نماید. این نوشیدی ادرارآور است و تولید ادرار را افزایش می دهد. این نوشیدنی به کاهش وزن هم کمک می کند زیرا میل به خوردن شیرینی جات را کاهش می دهد. آب کرفس به کاهس کلسترول LDL خون هم کمک می کند. این نوشیدنی ترشح صفرا را افزایش می دهد و به این ترتیب، باعث دفع کلسترول از بدن می شود. علاوه بر این، با شل کردن عضلات اطراف رگ ها و کمک به گشاد شدن رگ های خونی، فشار خون را کاهش می دهد و به این ترتیب به بهبود جریان خون هم کمک می کند. آب کرفس میزان هورمون های استرس را هم کاهش می دهد؛ این هورمون ها اغلب باعث سفت شدن رگ های خونی و در نتیجه افزایش فشار خون می شوند. آب کرفس به سم زدایی بدن و همچنین از بین رفتن سنگ کیسه ی صفرا کمک می کند. کرفس خواص ضدالتهابی دارد و به همین جهت، آب کرفس برای درمان آرتروز روماتیسمی، آسم، برونشیت و نقرس مفید است. این نوشیدنی خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی یا بیماری های دیورتیکولی را کاهش می دهد. آب کرفس اثر آرام بخشی هم دارد و به کاهش اضطراب و استرس کمک می کند. این نوشیدنی برای کسانی که بی خوابی دارند هم مفید است.

بیشتر بخوانید : خورش کرفس ♥ آب نارنج ♥ آب پنیر ♥ آبغورهمضرات آب سرد

نوشیدنی های ورزشی

نوشیدنی های ورزشی

نوشیدنی های ورزشی ,نوشیدنی های ورزشی کدامند,نوشیدنی های ورزشی چیست,نوشیدنی های ورزشی ایزوتونیک,نوشیدنی های ورزشی برای بدنسازی

نوشیدنی های ورزشی

توضیحاتی در مورد نوشیدنی های ورزشی

مصرف نوشیدنی ها تاثیرات بسیار زیادی بر روی عملکرد ورزشکاران دارد. طی تمرینات آب بدن فرد کم می شود. و در صورتی که میزان آب از دست رفته جبران نشود ، عملکرد بدن فرد دچار اختلالا می شود.آب حیاتی‎ترین فاکتور در فعالیت‎های ورزشی است و تنظیم نامناسب آن در بدن باعث کاهش و افزایش نامتعارف وزن می‌شود. بنابراین باید روزانه به اندازه کافی آب مصرف شود. البته در حین ورزش باید بیشتر از هر زمان دیگری به استفاده از این مایع حیاتی اهمیت داد تا دچار مشکلات و عوارض کم آبی نشد. اما چگونه می توان بهترین نوشیدنی ورزشی را خودمان بسازیم؟در این مطلب از سایت جسارت در مورد نوشیدنی های ورزشی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

نوشیدن آب در ورزش

بارها گفته شده که روزانه باید حداقل 2 تا 3 لیتر (8 تا 13 لیوان) آب مصرف شود اما استفاده از این مایع حیاتی در حین ورزش ضروری‌تر از هر زمان دیگری است. در واقع یکی از ضروری‌ترین ماده مصرفی ورزشکاران، مایعات است. استفاده از مایعات کمک می‌کند تا در زمان‌های مناسبی از تمرین انرژی از دست رفته جایگزین شود. بنابراین در حین تمرین باید نوشید نه اینکه منتظر احساس تشنگی بمانیم. حال اینکه این مایع می‎تواند حاوی پنج تا هشت درصد مواد قندی هم باشد.

مضرات کم آبی

تعریق یکی از راه های حفظ دمای طبیعی بدن (۳۷ درجهٔ سانتی گراد) است که نتیجهٔ آن کاهش مایعات و الکترولیت های بدن (مواد معدنی مانند کلرید، کلسیم، فسفات، منیزیم، سدیم و پتاسیم) است و اگر به دقت مورد بررسی و معاینه قرار نگیرد منجر به کم آبی و نهایتاً افت گردش خون و سکتهٔ قلبی می شود. اثر کاهش مایعات در بدن در جدول زیر آمده است: درصد کاهش وزن بدن در اثر تعریق / اثرات فیزیولوژیکی ۲%/ تضعیف عملکرد ورزشی ۴%/ کاهش ظرفیت هوازی برای کار عضلانی ۵%/ خستگی قلب ۷%/ توهم ۱۰%/ افت گردش خون و سکتهٔ قلبی

طرز تهیه نوشیدنی های ورزشی

کدام نوع شیرینی مناسب ترین است؟ ایزوتونیک: سریعاً جایگزین مایعاتی که از طریق تعریق از دست رفته اند می شوند و ذخائر کربوهیدرات را تأمین می کند. این نوشیدنی توسط اکثر ورزشکارانی که در مسافت های متوسط و طولانی می دوند و یا در ورزش های تیمی و گروهی شرکت دارند، انتخاب و استفاده می شود. گلوکز منبع ضروری بدن برای تأمین انرژی است، بنابراین ممکن است مصرف نوشیدنی های ایزوتونیک با غلظت گلوکز ۶ تا ۸% (مانند: های فایو، سیس گو، ایزوتونیک بوتس، لوکوزایداسپورت) برای تأمین ذخائر کربوهیدرات مناسب باشد. هیپوتونیک: سریعاً جایگزین مایعاتی که توسط تعریق از بین رفته اند می شوند و برای ورزشکارانی که نیاز به مایع بدون کربوهیدرات زیاد دارند مناسب هستند، مانند: سوارکاران و ژیسمناست ها. هیپرتونیک: معمولاً استفاده از مکمل های روزانهٔ کربوهیدرات خوراکی پس از تمرینات، باعث بالا رفتن ذخائر کلیگوژن عضله می گردد. در مسابقات فوق استقامت، به سطح بالائی از انرژی نیاز است و مصرف نوشیدنی های هیپوتونیک می تواند این نیازها را تأمین کند. اگر نوشیدنی های هیپوتونیک در حین مسابقه مصرف شوند برای جایگزینی مایعات نیاز به نوشیدنی های ایزوتونیک نیز وجود دارد.چگونه نوشیدنی های ورزشی را تهیه کنیم؟ ایزوتونیک: ۲۰۰ میلی گرم آب پرتقال (عصارهٔ پرتقال)، یک لیتر آب و کمی نمک (۱ گرم). ترکیب این اجزا با هم و نگهداری آن در یخچال. هیپوتونیک: ۱۰۰ میلی گرم آب پرتقال (عصارهٔ پرتقال)، یک لیتر آب و کمی نمک (۱ گرم). ترکیب این اجزا با هم و نگهداری آن در یخچال. هیپرتونیک: ۴۰۰ میلی گرم آب پرتقال (عصارهٔ پرتقال)، یک لیتر آب و کمی نمک (۱ گرم). ترکیب این اجزا با هم و نگهداری آن در یخچال.

یکی از بهترین نوشیدنی های ورزشی

در حین ورزش سعی کنید که زیاد بنوشید. ورزشکاران در حین ورزش هر 20 دقیقه باید یک استکان مایع ورزشی بخورند. دکتر لطفعلی پورکاظمی در کتاب “ورزش، درمان بیماری‌ها” با تاکید بر این مسئله عنوان کرده هر فرد به سادگی می‌تواند بهترین مایع و نوشیدنی ورزشی را بسازید. مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی عبارت است از: 4 لیوان آب + یک قاشق چایخوری نمک + عسل یا مربا یا شیره خرما یا شکر.

 مقدار آب در بدن ورزشکار

بخش قابل توجهی از بدن هر فرد را آب تشکیل می‌دهد اما به طور میانگین میزان آب در بدن یک ورزشکار بیشتر است و به همین دلیل بر استفاده از آب و دیگر نوشیدنی‌های ورزشی توسط ورزشکاران به خصوص در حین ورزش و تمرین تاکید زیادی شده است. به طور میانگین بین 45 تا 65 درصد از بدن یک ورزشکار جوان را آب تشکیل می‌دهد.

مصرف نوشیدنی های ورزشی

نوشیدنی ورزشی باید دارای یک غلظت استاندارد باشد تا به واسطه استفاده از آن عوارض پزشکی ایجاد نشود. یک نوشیدنی ورزشی، مثلا نوشابه ورزشی 4 تا 8 درصد کربوهیدرات (40 تا 80 گرم کربوهیدرات در هر لیتر) دارد. چون حاوی گلوکز و یا پلی مرهای گلوکز و الکترولیت‌ها (5/0 گرم سدیم در هر لیتر) است، در نتیجه کربوهیدرات و مایعات مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. اما اگر نوشابه‌های ورزشی بیشتر از 8 درصد کربوهیدرات داشته باشند، استفاده از آنها ناراحتی‎های گوارشی را موجب می‌شوند. همچنین، یک نوشابه ورزشی صرفاً حاوی فروکتوز چندان مطلوب نیست، چون جذب آن کندتر است و در نتیجه می‌تواند به ناراحتی های گوارشی منجر شود. فقط اینکه کربوهیدرات و سدیم موجود در یک مایع، طعم و مزه آن بهتر می‌شود و لذا بیشتر استفاده می‌شود.

 رابطه آب با وزن بدن

اگر یک ورزشکار کربوهیدرات اگزوژن را به شکل جامد مصرف می‌کند، باید تشویق شود تا آب به‌ اندازه کافی بخورد. در مجموع اینکه افراد در حین تمرین و ورزش و به خصوص ورزشکاری که در حال مسابقه دادن است باید هر 15 تا 20 دقیقه، 150 تا 300 میلی لیتر مایعات بنوشد. این بدان معنی است که هنگام مسابقه، ورزشکار باید 10 تا 15 میلی لیتر مایع به ازای هر کیلوگرم وزن بدن آب بخورد.

قند و نمک در نوشیدنی های ورزشی

لطفعلی پورکاظمی در کتاب “ورزش، درمان بیماری‌ها”، تاکید کرده است که نیاز به املاح معدنی همراه با نمک و قند به عنوان ضروری‌ترین اصل در مصرف مایعات مورد نیاز یک فرد و به خصوص یک ورزشکار در حین تمرین و پس از آن است.

نوشیدنی های ورزشی محبوب

نوشیدنی ورزشی یکی از ترندهای محبوب وزشکاران است به خصوص آنهایی که ورزشهای قدرتی انجام می‌دهند. این نوشیدنی‌ها علاوه بر آب دارای مقداری الکترولیت هستند که به هنگامی که ورزش زیاد باعث عرق کردن و خروج نمک از بدن می‌شود، الکترولیت‌های مورد نیاز را جایگزین آنها می‌کنند. خریدن یکی از این بطری‌ها خیلی جالب است اما این نوشیدنی‌های ورزشی اغلب آنطور که باید برای سلامتی مناسب نیستند برای این موضوع دلایل خوبی وجود دارد که بهتر است آنها را بدانید. اما چرا سعی نکنیم خودمان آنها را در خانه امتحان کنیم. بله نوشیدنی الکترولیتی فرمول پیچیده‌ای ندارد و شما خیلی راحت می‌توانید آنها را با طعم دلخواه خودتان و بر حسب نوع موادی که می‌خواهید درست کنید.

نوشیدنی های ورزشی الکترولیتی

هنگام ورزش بخصوص ورزشهای سنگین، هیدراته نگه داشتن بدن مهمترین چیز است. اگر چه من آب آشامیدنی را ترجیح می‌دهم اما بدم نمی‌آید نوشیدنی ورزشی الکترولیتی را هم گاهی امتحان کنم. نوشیدنی‌های ورزشی الکترولیتی که این روزها در بازار به فروش می رسد چیزی است که من هرگز نمی‌خواهم به آن فکر کنم چون در مورد میزان نمک موجود در آنها چندان مطمئن نیستم و حتما بخاطر دارید که قبلا به شما گفته بودم بعضی از غذاها دارای میزان بالای سدیم هستند و همچنین این نوشیدنی‌های ورزشی بسته بندی شده مخصوص ورزشکارانی است که تمرین بسیار سنگین در زمانهای طولانی انجام می‌دهند.

علت مصرف نوشیدنی های ورزشی

هدف مردم برای استفاده از این نوشیدنی‌ها آبرسانی به بدن و تکمیل الکترولیت‌ها پس از ورزش است. خوب دقیقا الکترولیت چیست؟ آنها اساسا موادی هستند که در بدن ما بار الکتریکی را حمل می‌کنند که برای برای حیات و عملکرد طبیعی انسان ضروری هستند. آنها تنظیم عملکرد عصب و عضله بدنا ما، آبرسانی، pH خون، فشار خون و ساختن بافت آسیب دیده را بر عهده دارند. خب پس چیز خوبی هستند درسته؟ در بدن ما این الکترولیتها شامل سدیم، کلسیم، بی کربنات، منیزیم، کلرید، هیدروژن فسفات هستند. وقتی ورزش و عرق می‌کنیم مقداری سدیم (نمک) و پتاسیم از دست می‌دهیم.

نوشیدنی ورزشی آب نارگیل

آب نارگیل در بعضی از نوشیدنی‌های طبیعی تجاری نیز وجود دارد این ماده حاوی میزان بالایی از پتاسیم است که در عین حال یک آبرسان بسیار خوب نیز هست.

نوشیدنی ورزشی آب پرتغالی

۴-۳ پیمانه آب ( بسته به غلظتی که می‌خواهید) ۳/۴ پیمانه آب پرتقال تازه گرفته شده (از حدود ۲ تا ۳ پرتقال) ۱/۴ پیمانه آب لیمو سنگی ۱/۴ قاشق چایخوری نمک هیمالیا یا نمک دریا ۲ قاشق چایخوری عسل خام یا شیره افرا چند قطره کنستانتره مواد معدنی (اختیاری)

مصرف نوشیدنی های ورزشی

نوشابه‌های ورزشی سه نیاز بدن پیش از تمرین ورزشی، در حین ورزش و پس از آن را تأمین می‌کند. مایعات کالج آمریکایی پزشکی ورزشی توصیه می‌کند تقریبا دو ساعت پیش از تمرینات ورزشی، نزدیک به نیم لیتر مایعات بنوشید تا بدن‌ مایعات کافی دریافت کند و فرصت داشته باشد تا هر گونه آب اضافی را دفع کند. در طول تمرین ورزشی، فرد باید در فواصل منظمی نوشیدنی بنوشد تا مایعات از دست رفته در اثر تعریق را جبران کند. انرژی کربوهیدرات موجود در نوشابه‌های ورزشی شیرین با افزایش انرژی فرد باعث به تأخیر انداختن احساس خستگی می‌شوند. گیتورید (از شرکت‌های تولیدکننده‌ی نوشابه‌های ورزشی) اعلام کرده بر اساس آزمون‌های آزمایشگاهی ۶درصد کربوهیدرات (۱۴ گرم کربوهیدرات در ۲۲۶ سی‌سی آب) در نوشابه‌های ورزشی برای تأمین انرژی ورزشکار کافی است. الکترولیت‌ها یا مواد معدنی سدیم، پتاسیم و کلراید از این دسته هستند. با تعریق و از دست رفتن آب بدن، این مواد نیز از بدن فرد خارج می‌شوند. وقتی بدن مقدار زیادی آب از دست بدهد، باید علاوه بر آب، الکترولیت‌های موردنیاز بدن نیز دوباره تأمین شوند.

نوشابه و نوشیدنی های ورزشی

تأثیر نوشابه‌های انرژی‌زا بر عملکرد ورزشکاران چگونه است؟ این نوشیدنی‌ها به جز مقدار زیادی کافئین چه چیزی دارند؟ این موضوع به نوع نوشابه‌ی انرژای‌زای مصرفی بستگی دارد. به‌عنوان مثال ردبول که معروف‌ترین نوشابه‌ی انرژی‌زاست، ۱۰۶ کالری از کربوهیدرات (۲۷ گرم) و ۱۹۳ میلی‌گرم سدیم و مقداری کافئین به شما می‌رساند. نوشابه‌های انرژی‌زای بدون قند، کربوهیدرات و کالری ندارند و محتوی کافئین هستند. بر اساس شواهد کافئین یک ماده‌ی محرک بی‌ضرر است. کافئین می‌تواند استقامت و سرعت عکس‌العمل فرد را افزایش دهد و در بهبود عملکرد ورزشکار نقش مثبتی ایفا کند. کافئین در افزایش هوشیاری، تمرکز و مهارت‌های حرکتی که ماهیچه‌ها را درگیر می‌کند مؤثر است. اتحادیه‌ی ملی ورزش دانشگاهی آمریکا مصرف کافئین معادل ۵ قهوه‌ی استارباکس را ممنوع اعلام کرده است.،اما یک ردبول محتوی ۷۰ میلی‌گرم کافئین است که از مقدار کافئین موجود در یک قهوه‌ی استارباکس کمتر است (یک وعده‌ی ۳۵۰ میلی‌لیتری استارباکس محتوی ۲۶۰ میلی‌گرم کافئین است). مصرف بیش از حد کافئین باعث ایجاد حالت وحشت می‌شود و روی عملکرد فرد تأثیر منفی خواهد داشت، لذا هر فردی باید میزان کافئین مناسب خود را بداند.

دلیل مصرف مایعات در ورزش

اگر آب از دست رفته بدن بر اثر تعریق را نتوانیم با نوشیدن مقادیری آب و مایعات تا حدی جبران کنیم منجر به افزایش درجه حرارت بدن شده و در نتیجه فشار وارده بر سیستم قلبی- عروقی افزایش می‌یابد، زیرا قلب مجبور می‌شود بیشتر و تندتر از حد معمول کار کند، غلظت خون زیاد شده و قلب باید تندتر از همیشه کار کرده و در نتیجه ضربان قلب افزایش می‌یابد. اگر تعریق سبب از بین رفتن ۲ درصد از وزن بدن ‌شود، منجر به کاهش ۱۰ تا ۲۰ درصدی کارآیی بدن حین ورزش کردن می‌شود. زمانی که بدن بر اثر تعریق دچار کم‌آبی می‌شود ورزش کردن سخت‌تر می‌شود و از آنجایی که توان و طاقت فرد کاهش می‌یابد فرد خیلی زود دچار خستگی شده و ادامه ورزش برای او سخت می‌گردد. در موارد شدیدتر نیز منجر به بروز حالت تهوع و بی‌حالی ناشی از بالا رفتن درجه حرارت بدن و گرمای زیاد می‌شود. برخی می‌گویند می‌توان بدن را عادت داد به اینکه ورزش کند بدون اینکه آب بیشتری بنوشد، زیرا در این صورت بدن، خود را با کم آبی وفق می‌دهد؛ این یک باور غلط و اشتباه می‌باشد، زیرا در این صورت خطر بروز مشکلاتی برای سلامت افراد ورزشکار افزایش می‌یابد و نباید از این مسئله غافل شد.

بیشتر بخوانید : نوشیدنی های چربی سوز ♥ نوشیدنی های انرژی زا ♥ نوشیدنی های سم زدا ♥ نوشیدنی های ماه رمضان

قرص فنازومکس

قرص فنازومکس

قرص فنازومکس ,قرص فنازومکس 100,قرص فنازومکس چیست,قرص فنازومکس برای چی خوبه,قرص فنازومکس 100 برای چیست,قرص فنازومکس برای چیست,قرص فنازومکس 100 میلی گرم –

قرص فنازومکس

توضیحاتی در مورد قرص فنازومکس

قرص فنازومکس (phenazomex) یا فنازوپیریدین به منظور رفع سوزش و درمان عفونت ادراری تجویز می‌شود. سرگیجه و سردرد از عوارض قرص فنازومکس است.

قرص فنازومکس یا فنازوپیریدین

قرص فنازومکس (phenazomex) یا فنازوپیریدین با اثر بی‌حس‌ کننده‌ای که دارد به منظور درمان و رفع علائمی نظیر درد و سوزش هنگام ادرار، احساس دفع‌فوری یا تکرار ادرار تجویز می‌شود.

موارد مصرف قرص فنازومکس

فنازوپیریدین برای درمان علائمی نظیر درد، سوزش، احساس دفع فوری یا تکرر ادرار ناشی از تحریک مخاط مجاری ادراری تحتانی برای مدت کوتاه مصرف می شود.

مکانیسم اثر قرص فنازومکس

این دارو دارای اثر بیحس کننده و ضد درد موضعی بر روی مخاط مجاری ادراری است.

فارماکوکینتیک قرص فنازومکس

یکی از متابولیت های این دارو استامینوفن است. فنازوپیریدین تا 90 درصد طی 24 ساعت به صورت تغییر نیافته یا متابولیت از طریق کلیه دفع می شود. 80 درصد مقدار مصرف به صورت استامینوفن و حدود 65 درصد مقدار مصرف نیز به صورت تغییر نیافته دفع می شود.

عوارض قرص فنازومکس

سرگیجه، سردرد، سوءهاضمه، درد یا کرامپ معده، متهموگلوبینمی، ضعف یا خستگی غیر عادی، زرد شدن چشم‌ها یا پوست، افزایش فشار خون، اشکال در تنفس، کاهش ناگهانی در میزان ادرار، تورم صورت، انگشت‌ها، پاها و احساس تشنگی

نحوه مصرف قرص فنازومکس

مقدار دقیق مصرف این دارو بهتر است زیر نظر پزشک مربوطه تعیین گردد. به طور معمول برای رفع درد ناشی از عفونت یا تحریک مجاری ادرار در بزرگسالان مقدار 200 میلی‌گرم دارو به تعداد سه بار در روز و از راه خوراکی مصرف می‌‌شود. همچنی در کودکان 12-6 سال مقدار 12 میلی‌گرم از دارو به صورت تقسیم شده سه بار در روز و برای 2 روز از راه خوراکی مصرف می‌‌شود.

تداخل دارویی با قرص فنازومکس

فنازوپریدن با بسیاری از تست های آزمایشگاهی ادراری تداخل دارد و ممکن است نتایج نادرست به دست آید از جمله قند ادرار – بیلیروبین ادرار – استروئیدهای ادرار – کتون ادرار

نکاتی در مورد مصرف قرص فنازومکس

فنازوپریدن با بسیاری از تست‌های آزمایشگاهی ادراری تداخل دارد و ممکن است نتایج نادرست به دست آید. مصرف این دارو در بیماران سالخورده، به دلیل احتمال تجمع دارو و کاهش عملکرد کلیوی باید با احتیاط همراه باشد. این دارو رنگ ادرار را به نارنجی متمایل به قرمز تغییر می‌دهد و ممکن است موجب لک شدن لباس گردد. بهتر است دارو را همراه با غذا یا پس از آن مصرف نمود. توجه داشته باشید که این دارو می‌‌تواند سطح هموگلوبین و هماتوکریت را کاهش دهد. در صورت فراموش کردن یک نوبت مصرف دارو، ‌به محض به یاد آوردن، آن را مصرف کنید و از دو برابر کردن مقدار مصرف بعدی خودداری نمایید. در صورت تشدید علائم بیماری یا عدم رفع آنها، ‌به پزشک مراجعه کنید.

قرص فنازومکس در بارداری و شیردهی

مصرف دارو در بارداری و شیردهی باید بااحتیاط صورت گیرد.

توصیه هایی در مورد مصرف قرص فنازومکس

این دارو در بیماران مبتلا به نقص G6PD یا فاویسم باید با احتیاط فراوان مصرف شود. در صورت مصرف همزمان فنازوپیریدین با یک داروی ضد باکتری در درمان عفونت مجاری ادراری، طول درمان با فنازوپیریدین نباید بیش از دو روز باشد.1. این دارو، رنگ ادرار را به نارنجی متمایل به قرمز تغییر می دهد و ممکن است سبب لک شدن لباس گردد. 2. برای کاهش دل آشوبه، دارو را باید همراه با غذا یا پس از آن مصرف نمود.

مصرف قرص فنازومکس

اگر یک نوبت از مصرف دارو را فراموش کردید به محض اینکه به یاد آوردید آن را استفاده کنید، مگر اینکه نوبت بعدی مصرف دارو فرا رسیده باشد که نیازی به دو برابر کردن و یا مصرف نوبت قبلی دارو نمی باشد. اگر با مصرف این قرص علائم عفونت ادراری تشدید شد و یا رفع نگردید، حتما به پزشک اطلاع دهید. اگر باردار هستید و یا در دوران شیر دهی به سر می برید باید این دارو را با تجویز پزشک و رعایت احتیاط مصرف کنید. از قرص فنازومکس در بیماران فاویسم باید با احتیاط مصرف گردد. اگر از این دارو به همراه یک داروی دیگر برای درمان عفونت باکتریایی استفاده می کنید، دوز دارو نباید بیشتر از دو روز باشد.

قرص فنازومکس و سوزش ادرار

حتما تاکنون مشکلاتی همچون سوزش ادرار و یا تکرر آن برایتان پیش آمده است. در این موارد قرص بی حس کننده ای به نام فنازومکس تجویز می شود که جهت رفع اینگونه نشانه ها بکار می رود. این قرص که با نام فنازوپیریدین هم شناخته می شود جهت بهبود عفونت ادراری توسط پزشک تجوییز می شود.

عفونت دستگاه ادراری

عفونت دستگاه ادراری (UTI یا Urinary tract infection) نوعی عفونت باکتریایی است که بر بخشی از دستگاه ادراری تأثیر می‌گذارد. هنگامی که عفونت دستگاه ادراری تحتانی را مبتلا می‌کند سیستیت ساده (عفونت مثانه) نامیده می‌شود و هنگامی که بر دستگاه ادراری فوقانی تأثیر می‌گذارد به آن پیلونفریت (عفونت کلیه) گفته می‌شود.علائم مربوط به دستگاه ادراری تحتانی عبارتند از دفع ادرار همراه با درد یا تکرر ادرار یا اضطرار برای ادرار (یا هر دو)، در حالی که علائم مربوط به پیلونفریت عبارتند از تب و درد پهلو به همراه علائم مربوط به عفونت دستگاه ادراری تحتانی. این علائم در افراد مسن یا بسیار کم سن و سال ممکن است مبهم یا نامشخص باشند. عامل اصلی هر دو نوع عفونت مذکور اشرشیا کلی است، با این حال ندرتاً باکتری‌های دیگر، ویروسها یا قارچ نیز ممکن است موجب آن شوند. عفونت‌های دستگاه ادراری معمولاً در زنان نسبت به مردان بیشتر رخ می‌دهد، چرا که نیمی از زنان در طول زندگی خود حداقل به یک عفونت مبتلا می‌شوند. بروز مجدد بیماری امری شایع است. عوامل خطرساز عبارتند از: آناتومی بدن زنان، مقاربت جنسی و سابقه خانوادگی. پیلونفریت در صورت بروز معمولاً پس از عفونت مثانه ظاهر می‌شود، اما ممکن است ناشی از عفونت منتقله از راه خون نیز باشد. تشخیص این بیماری در زنان سالم و جوان تنها بر اساس علائم امکان‌پذیر است. در افرادی که علائم آن‌ها مبهم است، ممکن است تشخیص بیماری مشکل باشد زیرا ممکن است باکتری‌ها وجود داشته باشد، اما عفونتی مشاهده نشود. در موارد پیچیده یا در صورتی که درمان با شکست مواجه شود، ممکن است کشت ادرار مفید باشد. در افراد مبتلا به عفونت‌های مکرر، می‌توان از دوز پایین آنتی بیوتیکها به‌عنوان اقدام پیشگیرانه استفاده کرد. در موارد غیرپیچیده، عفونت‌های دستگاه ادراری را می‌توان به‌راحتی با مصرف آنتی بیوتیک در یک دوره کوتاه درمان کرد، اگرچه مقاومت در برابر بسیاری از آنتی بیوتیک‌های مورد استفاده برای درمان این بیماری در حال افزایش است. در موارد پیچیده، ممکن است لازم باشد دوره‌های درمان طولانی‌تر شوند یا نیاز به تزریق آنتی بیوتیک وریدی باشد، و در صورتی که علائم در طی دو یا سه روز بهبود پیدا نکرد، لازم است آزمایش‌های تشخیصی بیشتری انجام گردد. در زنان، عفونت‌های دستگاه ادراری شایع‌ترین شکل عفونت‌های باکتریایی است و هر سال ۱۰٪ به میزان عفونت‌های دستگاه ادراری افزوده می‌شود.

همه چیز درباره عفونت ادراری

اغلب زنان حداقل یک بار در زندگی‌شان به عفونت ادراری مبتلا شده‌اند. اصولا زنان بیشتر از مردان و زنان متاهل بیشتر از دیگران به عفونت ادراری مبتلا می‌شوند. عفونت ادراری بیماری شایعی بین همه گروه‌های سنی خانم‌هاست. نشانه‌های عفونت ادراری چیست؟ عفونت ادراری چه عللی دارد؟ چه راه‌هایی برای پیشگیری و درمان این بیماری وجود دارد؟ در این مقاله با هم به این موضوعات می‌پردازیم و چند راهکار طبیعی برای درمان و پیشگیری از این بیماری مطرح می‌کنیم: ممکن است عفونت ادراری زیاد پیشرفت نکرده باشد و فقط مجاری ادراری و مثانه را درگیر کرده باشد که به آن عفونت دستگاه ادراری تحتانی می‌گویند. در این صورت موقع ادرار درد یا سوزش احساس می‌شود. فرد تند تند و به شدت احساس نیاز به دفع ادرار دارد و در مردان مقعد و در زنان ناحیه تناسلی درد می‌کند. همچنین ممکن است ادرار با بوی خیلی تند و غیر طبیعی و رنگی کدر همراه باشد. اگر عفونت پیشرفت کرده باشد و به کلیه ها رسیده باشد می‌گوییم فرد دچار عفونت دستگاه ادراری فوقانی یا همان عفونت کلیه شده. در این صورت کار سخت‌تر است. فرد علاوه بر نشانه‌های عفونت دستگاه ادراری تحتانی، تب می‌کند، درد شدید در پهلو دارد، ممکن است تهوع و استفراغ نیز داشته باشد. همین طور ممکن است در ادرارش چرک یا خون نیز دیده شود. اما در افراد مسن‌تر یا بچه‌های کم سن و سال تشخیص علایم سخت‌تر است. ممکن است تنها نشانه این بیماری در شیرخواران زیر دوسال تب باشد. وقتی دختر بچه یک ساله‌تان تب می‌کند و نشانه دیگری از بیماری دیگری ندارد به دستور پزشک ادرارش را کشت می‌دهند تا از نبود عفونت در ادرارشان اطمینان حاصل کنند. اما ممکن است شیرخوار در این شرایط استفراغ کند، خوب غذا نخورد و حالت زردی نیز داشته باشد. در مورد بچه‌های بزرگتر بی‌اختیاری ادرار یا یبوست نشانه‌هایی برای عفونت ادراری هستند.

درمان عفونت ادراری

مایعات و آب زیاد بنوشید. بیشتر شدن ادرار مساوی است با کمتر شدن عفونت و درد. ویتامین ث زیاد مصرف کنید. مدام آب پرتقال و آب لیمو و انواع نوشیدنی‌های سرشار از ویتامین ث بنوشید که ویتامین ث دشمن عفونت مجاری ادراری است. ذغال اخته بخورید. در منابع طب سنتی خودن ذغال اخته را یکی از روش‌های کارساز برای درمان عفونت ادراری معرفی کرده‌اند. البته اگر داروهای رقیق کننده خون می‌خورید در مصرف ذغال اخته زیاده‌روی نکنید.بعضی از خوراکی‌ها مدر است و با افزایش ادرار باعث بهبود بیماری می‌شود: اسفناج، چغندر، مارچوبه، خیار، کرفس، بامیه نارس، تره، خرفه، شنبلیله و … استفاده از آنتی بیوتیک‌های طبیعی نیز می‌تواند کارساز باشد: سیر، زنجبیل، جعفری و … می‌توانید از دمنوش بابونه یا پولک یا پنیرک نیز که آنتی بیوتیک‌های طبیعی هستند برای درمان عفونت استفاده کنید. خوردن تخم شربتی خیس خورده و لعاب دار یا همان تخم ریحان هم برای ناراحتی‌های مجاری ادراری توصیه می‌شود.کاسنی: برای درمان عفونت ادراری ۲ تا ۴ گرم ریشه کاسنی را دم کنید و در روز به نوبت و با فاصله‌های معین بنوشید. سرکه سیب: طب سنتی به زنان و دخترانی که دچار عفونت‌های ادراری هستند توصیه می‌کند که ناحیه تناسلی را با سرکه سیب اصلی شستشو دهند. همین طور خوردن سرکه سیب اصل برای بهبود عملکرد سیستم ادراری بسیار مفید است. گزنه: به طور کلی ادرار آور است و در صورت وجود خون در ادرار آن را برطرف می‌کند و برای کلیه ها مفید است. برای درمان عفونت مثانه و سنگ مثانه باید برگ گزنه را با ریشه شیرین بیان دم بکنید و نوش جان. اگر می‌خواهید دم نوش گزنه را تهیه کنید باید۴۰ گرم برگ گزنه را در یک لیتر آب جوش ریخته بگذارید ۱۰ دقیقه‌ای دم بکشد و روزی ۳ فنجان نوش جان کنید. عسل و دارچین: ۲ قاشق غذا خوری عسل و یک قاشق غذاخوری دارچین را در یک لیوان آب گرم حل کنید و نوش جان. این روش باعث ضد عفونی کردن مثانه می‌شود. پیاز و عسل: جوشانده ۱۵۰ گرم پیاز یا موسیر در یک لیتر آب عسل مدر است و باعث افزایش ادرار و بهبود هر چه زودتر بیماری می‌شود. توجه داشته باشید که در صورت بی‌توجهی به درمان هر چه زودتر عفونت ادراری، این بیماری ممکن است باعث آسیب‌دیدگی دائمی در کلیه‌ها مخصوصا در کودکان شود و از آنجایی که تشخیص عفونت ادراری در کودکان سخت‌تر است مادرها باید خیلی بیشتر حواسشان جمع بچه‌ها باشد تا در صورت دیدن کوچکترین علامتی به پزشک مراجعه کنند یا از راهکارهای طبیعی استفاده کنند.

نشانه های عفونت ادراری

به عفونت دستگاه ادراری تحتانی، عفونت مثانه نیز گفته می‌شود. شایع‌ترین علائم آن عبارتند از سوزش به هنگام ادرار کردن و نیاز به ادرار مکرر (و یا اضطرار برای ادرار) در صورت فقدان جریان واژنی و درد قابل توجه. . این علائم ممکن است متوسط یا شدید باشندو در زنان سالم به طور متوسط شش روز طول می‌کشد.ممکن است مقداری درد در بالای استخوان شرمگاهی یا پایین کمر وجود داشته باشد.افرادی که دچار عفونت دستگاه ادراری فوقانی یا پیلونفریت می‌شوند، ممکن است علاوه بر علائم رایج عفونت دستگاه ادراری تحتانی درد پهلو، تب، یا حالت تهوع و استفراغ را بروز دهند.ندرتاً ممکن است ادرار خونی باشد یا دارای پیوری قابل مشاهده (چرک در ادرار) باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص فنازومکس صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید : قرص کلیدینیوم سی ♥ قرص فروس سولفات ♥ قرص کلردیازپوکساید ♥ قرص کتوتیفنقرص کلونازپام